jjp logo

BUSINESS KICKSTART voor fotografen 

kickstart voor fotografen

ALLE kennis die jij nodig hebt om als fotograaf aan de slag te gaan in slechte ÉÉN EBOOK! 

business kickstart voor fotografen

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN...

 •  Je wilt super graag een fotografie bedrijf starten, alleen je weet niet waar je moet beginnen
 •  Je bent al even bezig als fotograaf, alleen het lukt je gewoon niet om klanten te krijgen
 •  Je hebt wel wat klanten alleen die willen je heel weinig betalen
 •  Je hebt nog niet echt besef van wie jouw ideale klant is, maar je weet zeker dat je huidige klanten dat niet zijn
 •  Je snapt gewoon niet waarom het je niet lukt om succesvol te worden

 

Kortom, je wilt echt heel graag fotograaf worden, maar je komt gewoon niet verder!

Lees snel verder want dit ebook is voor jou!!

"IN EEN KORTE TIJD WIST IK MIJN FOTOGRAFIE BEDRIJF SUCCESVOL TE MAKEN. IK KON STOPPEN MET MIJN STUDIE OMDAT IK ZOVEEL WERK HAD DAT IK HET NIET MEER BEIDE KON."

Jessica Jongman

Foto: Mariska Staal Fotografie

WAAROM IK DIT EBOOK HEB GESCHREVEN 

Fotograaf worden was mijn droom, maar het leek altijd een droom die te mooi was om waar te zijn. Ik wist niks over het starten van een bedrijf, over marketing, de juiste prijzen of wat dan ook. Het enige wat ik wist was hoe ik mijn camera kon gebruiken. Ik had geen idee wie mijn ideale klant was en ik werd zeker onder betaald. Maar wat ik had was de wilskracht. De wilskracht om mijn dromen te volgen en te gaan doen wat ik echt graag wilde. Ik investeerde al mijn tijd, geld en energie in fotografie naast mijn fulltime studie (logopedie). Door hard falen, vallen en weer opstaan lukte het mij om in een korte tijd een succesvol bedrijf op te zetten. Ik wist op een gegeven moment wat ik het liefst fotografeerde, wie mijn ideale klant was en hoe ik voldoende omzet uit mijn bedrijf kon halen. Na zoveel vragen te ontvangen van beginnende fotografen over hoe ze moesten starten als fotograaf, besloot ik een ebook te schrijven. Door al mijn problemen tijdens de begin fase van mijn bedrijf te analyseren weet ik waar ik kan inspringen. Ik weet wat jij nodig hebt om jouw fotografie bedrijf te laten groeien. Toen ik net begon als fotograaf had ik graag een gids als deze willen hebben. Ik weet namelijk zeker dat dit mij heel veel tijd en problemen had bespaard. Gelukkig ben ik er uiteindelijk gekomen en kan ik jou nu helpen!

Als startende fotograaf zijn er zoveel dingen waarin we willen investeren. Daarom besloot ik een voordelige gids te creëren die jou uiteindelijk juist geld gaat opleveren.

Liefs, Jessica Fotograaf & Educator


Al mijn ervaring in één ebook voor slechts €29,-

JA! DIT IS PRECIES WAT IK ZOEK!

Wat fotografen zeggen

"Het e-book “business kickstart voor fotografen” van Jessica Jongman is een super fijn, leerzaam boek. Alle aspecten worden in duidelijke taal en een logische opbouw beschreven die voor de beginnende fotograaf van belang kunnen zijn voor het starten van een eigen bedrijf, denk aan marketing, opbouw portfolio etc. Geen lange theoretische verhalen, maar heldere uitleg waar het uiteindelijk om gaat; het starten van een eigen bedrijf. Het e-book bevat 2 bijlagen waarbij je zelf het e.e.a. moet invullen aan doelen etc. Heel fijn, want dan maak je voor jezelf concreet wat je doelen zijn en werk je er naartoe. In één woord: AANRADER!"

- Georgina Fotografie


"Ik heb je ebook van het weekend helemaal uitgelezen en gelijk een plan van aanpak gemaakt. Het is echt zo'n fijn boek en raad dit beginnende fotografen die een eigen onderneming willen starten zeker aan! Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en er staan ook super handige tips in! Dank je wel!"

- Birte

WAT LEER IK ALLEMAAL IN DIT EBOOK?

 •  61 pagina's vol tips en opdrachten voor jouw bedrijf
 •  Doelen stellen zodat jij weet waar je focus moet liggen
 •  Wie je ideale klant is en hoe je deze kunt aantrekken 
 •  Alles over investeren en de Kamer van Koophandel 
 •  Het bepalen van je prijzen als startende fotograaf
 •  Tips om een goed portfolio op te bouwen als fotograaf
 •  Tips waarmee je altijd zorgt voor super blije klanten
 •  Je leert hoe jij jezelf kunt ontwikkelen als fotograaf
 •  Vind je stijl als fotograaf voor een sterk portfolio
 •  Je leert hoe je snel je bedrijf kunt laten groeien
kickstart-voor-fotografen

BONUS Bij dit ebook krijg je twee EXTRA BONUSSEN! 1. Een stappenplan met vragen om jouw doelen in kaart te brengen. 2. Een werkblad met vragen om jouw ideale klant in kaart te brengen.


"Wanneer je een 1 op 1 cursus bij mij zou volgen over al deze onderwerpen, zou je echt ruim een paar honderd euro kwijt zijn! Maar omdat ik weet dat de meeste beginnende fotografen niet zoveel geld hebben om te investeren, heb ik dit ebook super BETAALBAAR gemaakt! Op deze manier wil ik iedereen de kans geven om zijn of haar droom achterna te gaan!!"

Voor slechts €29,- leer jij hoe je een succesvol fotografie bedrijf kunt opzetten!

Review

"Het is een prachtig ebook met veel praktische informatie, bijlages en hoofdstukken die echt van toepassing zijn voor iedere beginnende fotograaf. 61 pagina's taai om te lezen? Nee bij dit ebook niet, omdat alles zo open en praktisch wordt verteld. Ik zag wel eens voorbij komen dat je je moet richten op jouw ideale klant, maar hoe je die schetst wist ik niet. Dankzij de bijlage kan ik mij nu meer gaan richten op mijn ideale klant. Super fijn!"  

- Annevdl Fotografie 

JE BENT SLECHTS ÉÉN KLIK VERWIJDERD VAN JOUW PAD NAAR SUCCES

INVESTEER NU IN HET EBOOK VOOR €29,-

JA! Ik wil investeren in mezelf!

©2019 Jessica Jongman Photography | Mintcourse. All Rights Reserved.