jjp logo

Gratis Fotografie Challenge

OP WEG NAAR EEN CONSISTENT PORTFOLIO 2.0 IN 5 DAGEN 

Challenge 4 consistent portolio

JESSICA JONGMAN PHOTOGRAPHY IN SAMENWERKING MET MINTCOURSE

DOE GRATIS MEE MET DE FOTOGRAFIE CHALLENGE VAN 11 T/M 15 JANUARI 

Een nieuwe challenge vol met tips en opdrachten die jou gaan helpen om een consistent portfolio op te bouwen.  

Deze challenge is ontwikkeld voor fotografen die hun fotografie naar the next level willen brengen! 

Deze fotografie challenge is voor:  

 • Alle fotografen die meer uit hun foto's willen halen en zichzelf willen ontwikkelen
 • Fotografen die consistentie missen in hun portfolio of moeite hiermee hebben
 • Fotografen die meer willen verdienen met hun werk
 • Beginnende en meer gevorderde fotografen
 • Fotografen die serieus aan de slag willen gaan met fotografie bezitten over een spiegelreflex- of systeem camera
 • Fotografen met interesses op alle vlakken (portret, bruiloften, newborn, natuur etc.)
 • Iedereen die uitgedaagd wilt worden om meer uit zijn / haar skills te halen

YES! Dit is wat ik wil!

Wat deelnemers van eerdere challenges zeggen:

Heey hoi Jessica, ik heb vandaag het laatste filmpje van de challenge bekeken en gelijk aan de slag gegaan. Ik heb inzicht gekregen in mijn stijl en ga er de komende tijd nog meer stoeien, zodat het makkelijker gaat en het er nog beter uitziet. Dank voor alle inzichten en bewustwordingen. Een echte eyeopener! - Dionne

Super bedankt voor deze challenge, ik heb veel bijgeleerd op die drie dagen. Ik heb geleerd om meer te proberen met mijn camera en niet bang te zijn van verschillende instellingen. Je uitleg in de video's was altijd super duidelijk!!

Lieve Jessica, heel veel dank weer voor deze te gekke challenge! Heb het druilerige weekend heerlijk gekeuveld met foto's uit mijn archief en er een consistentere bewerking aan gegeven. Daarnaast actief geweest op social media. Ik ben helemaal enthousiast en hoop echt steeds verder te komen in de fotografie en er uiteindleijk een leuk zakcentje aan bij te verdienen. Dank dank dank! - Mandy

Hi Jessica. Leuke eerste video van de mintcoursechallenge. Ik fotografeer in veel genres. Van straatfotografie tot landschap. Ik heb een doel en dat is compositie verbeteren. Ik kijk naar jouw challenge uit. - Jairo

Lieve Jessica, heel erg bedankt voor de challenge, ik heb er echt van genoten en er veel van geleerd. Ik ben zo blij met mijn nieuwe look op Insta en ga vandaag ook nog aan de slag met mijn website en Facebook. - Marielle

Goedemorgen Jessica, wat een geweldige leuke challenge om aan mee te mogen doen. Nu ook met mijn camera eens op weg naar goede foto's maken. Ik ga zeker zo meer geïnspireerd worden als producten zo werken zoals ze beodeld zijn! Zo haal je ook meer uit het leven! Helemaal blij mee.. nu ermee aan de slag!

Dank je wel voor deze leuke challenge!! Ik ben fotograaf puur voor de hobby, maar wil er graag meer mee doen. Deze challenge heeft me veel inzichten gegevens! De opdracht van vandaag heeft mij doen besluiten een apart account te maken voor mijn fotografie! De challenge heeft me veel opgeleverd! - Anouk

GEGEVEN DOOR:

Jessica Jongman Photography  

Wat meer over mij! Ik fotografeer al van jongs af aan. Toen ik begon met fotograferen was het puur een hobby en ik heb nooit durven dromen dat ik hier mijn werk van zou kunnen maken. Toch is dit gelukt door mijn skills continue te verbeteren en ben ik nu full time bruidsfotograaf! Na het opzetten van een succesvol fotografiebedrijf begon ik ook andere beginnende fotografen te helpen en ik kwam erachter dat ik dit naast het fotograferen een van de leukste dingen vindt om te doen, andere helpen groeien!  

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Ik kan niet elke dag mee doen met de challenge, kan ik me dan nog steeds aanmelden? Ja natuurlijk! Het leukste is om de challenge op de officële dagen te volgen maar als dat niet lukt dan kan je achteraf de challenge gewoon terug kijken. Deze blijft namelijk beschikbaar op je account. 
 • Is de challenge echt gratis? Yes, zeker weten! De challenge is 100% gratis, je zit nergens aan vast en er zijn geen kleine lettertjes! Ik wil namelijk iedereen de kans geven om zichzelf te ontwikkelen in iets dat je echt leuk vindt! 
 • Hoe werkt het aanmeldingsproces? Wanneer je je aanmeldt voor de challenge maak je direct een account aan op Mintcourse. (Dit is het platform waar de challenge op wordt gegeven). Na aanmelding kan je inloggen en vind je de challenge onder Mijn Challenges.
 • Hoe lang ben ik bezig met de challenge? De challenge kost je elke dag ongeveer 30 minuten. Soms iets langer, soms iets korter. Je kunt de opdrachten natuurlijk zo uitgebreid doen als je zelf wilt.

©2018 Jessica Jongman Photography | Mintcourse. All Rights Reserved.