jjp logo

Nu weer beschikbaar + extra module met 2 uur aan nieuwe video's

Online Cursus Bruidsfotografie

Dé cursus waarin jij alles leert over het fotograferen van bruiloften, de workflow, apparatuur, marketing en het bepalen van prijzen. Én daarnaast kijk je LIVE mee tijdens een ECHTE bruiloft!

Wil jij in één cursus alles leren? Dan is deze cursus voor jou!

Cursus bruidsfotografie

GEGEVEN DOOR JESSICA JONGMAN PHOTOGRAPHY

Ik wil bruiloften gaan fotograferen...

Bij het fotograferen van bruiloften komt heel veel kijken! Een bruiloft is zo anders dan een normale fotoshoot. Je heb ineens een enorme verantwoordelijkheid en je wilt natuurlijk alles zo goed en mooi mogelijk vastleggen. 

Gelukkig is het fotograferen van een bruiloft een stuk minder spannend als jij je goed voorbereid en weet waar je allemaal op moet letten en rekening mee moet houden.

Maar naast de bruiloft zelf komen er nog 1000 dingen kijken. Alles wat zich voor de bruiloft afspeelt en natuurlijk de volledige workflow na een bruiloft.

In deze cursus leer je ALLES over het hele proces van een bruiloft. Van het moment dat je de aanvraag krijgt, de voorbereiding, het fotograferen van de dag zelf tot de workflow erna, marketing en het bepalen van prijzen.

IK WIL ME AANMELDEN!

Hoe gaaf zou het zijn als jij:

 •  Zonder problemen een bruiloft van begin tot eind fotografeert
 • Weet welk apparatuur en instellingen je gebuikt op een bruiloft
 • Je bedrijf als bruidsfotograaf nu echt kunt laten groeien
 • Met een professional mee kunt kijken bij een ECHTE bruiloft
 • Weet hoe je je prijzen kunt bepalen
 • Weet hoe je bruidsparen kunt begeleiden
 • Elk kennismakingsgesprek zou rocken
 • Nooit meer vastloopt tijdens het poseren van koppels
 • Weet hoe je tijdens elke lichtsituatie mooie foto's kunt maken
 • Ook de mooiste foto's kunt maken in hard zonlicht
 • Gave flatlays kunt fotograferen op elke bruiloft
 • Weet hoe je de volledige workflow na een bruiloft aanpakt
 • Snel en effeciënt foto's kunt bewerken in Lightroom
 • Zelf mooie bruidsalbums kunt maken en bestellen
 • Hele sterke marketing hebt waardoor je meer geboekt wordt
 • Altijd de mooiste foto’s van ieder bruidspaar maakt

"Lieve Jessica, ik wil je heel erg bedanken. Voordat ik aan je cursus bruidsfotografie begon zat ik een beetje in een dip. Ik wist niet meer hoe ik verder moest. Ik wilde lichte foto's maken en de bruidsfotografie in, maar niet leek te lukken. Nu heb ik een fotograaf gevonden die mij mee wil nemen als second shooter en met jouw presets maak ik eindelijk de foto's die ik wil! Ik zit met een grote glimlach mijn foto's te bewerken! Dus dankjewel! Ik geloof weer in mijn droom!"

Wat elke bruidsfotografie student krijgt...

 • BIJNA 70 EXCLUSIEVE LESSEN waarin jij alles leert over bruiloften
 • TOEGANG TOT HEEL VEEL BONUSSEN t.w.v. ± €500,-
 • TOEGANG TOT VIDEO'S waarin ik live een 2 echte bruiloft fotografeer 
 • TIPS OVER apparatuur en instellingen tijdens bruiloften
 • TIPS OVER HET POSEREN van koppels
 • UITLEG OVER HET OMGAAN met lastige situaties als fel zonlicht en regen
 • TIPS voor het opzetten van je website
 • MARKETING TIPS voor jouw fotografie bedrijf
 • LEVENSLANG TOEGANG tot alle video's en cursus downloads 
 • .... EN NOG VEEL MEER

Voor wie is deze cursus?

Je bent een beginnende (bruids)fotograaf en het is je droom om bruiloften te fotograferen. Misschien heb je zelfs al je eerste bruiloft gehad, of ben je gevraagd een bruiloft te fotograferen? Alleen vind je het nog erg spannend om deze grote stap te zetten. Je wilt je heel graag verdiepen in bruiloften en weten waar je allemaal aan moet denken.

Je wilt weten hoe je het proces van A tot Z moet aanpakken. Je kijkt heel erg uit naar alle aanvragen alleen weet je eigenlijk niet hoe je dit precies aanpakt. Welke informatie stuur je vooraf en waar moet je op letten tijdens het kennismakingsgesprek? Je wilt natuurlijk ook weten hoe je elk moment op de dag zelf fotografeert. Hoe fotografeer je nou in donkere ruimtes, welke lenzen en instellingen gebruik je en hoe zorg je ervoor dat je geen belangrijk moment mist? Dit zijn vragen die door jouw hoofd rond spoken. En dat is nog niet alles. Als jij jouw geld wilt verdienen als bruidsfotograaf is het ook belangrijk dat je alles weet over marketing en het bepalen van de juiste prijzen!

Om jou te helpen met al deze vragen en meer heb ik deze online cursus bruidsfotografie ontwikkeld. In deze cursus help ik (beginnende) bruidsfotografen met het hele proces van een bruiloft. Ik leer hoe jij de mooiste foto's maakt en jij kunt live meekijken over mijn schouder tijdens het fotograferen van een echte bruiloft! Op deze manier kan jij echt zien hoe het er aan toegaat op zo'n dag. Daarnaast leer ik je alles over het proces voor de bruiloft, krijg je de handigste vragenlijsten en checklists voor je bruidsparen en laat ik het hele proces na de bruiloft zien. Je leert alles over het selecteren, bewerken, albums maken en nog veel meer. Daarnaast ga ik dieper in op branding en marketing voor bruidsfotografen en leer je hoe je jouw prijzen kunt bepalen en van jouw passie je werk kunt maken.  

Kortom, deze cursus is speciaal voor alle bruidsfotografen die alles willen leren over het volledige proces van bruiloften!

LEVENSLANG TOEGANG nu tijdelijk voor €289,- (van €329,-)

Sneak Peek van alle lessen in deze cursus:

MODULE 1. WELKOM

Introductie
Mijn verhaal

MODULE 2. DE BASIS

Manueel fotograferen
Apparatuur
Lenzen per gelegenheid
Shooting basics

MODULE 3. DE AANVRAAG

Het eerste contact
Mailcontact voor de kennismaking
Het kennismakingsgesprek
Voorbereiding voor de bruiloft

MODULE 4. DE BRUILOFT

Verloop van de dag
Werken met videografen
Tips voor bruidsparen
De voorbereiding
De perfecte flatlays
First look
De fotoshoot
Bonus: posing guide
De ceremonie
Kerk en bedankkaartjes
Groepsfoto's
Taart en receptie
Het diner
Het feest

MODULE 5. REAL WEDDING

De voorbereiding
De fotoshoot
De ceremonie
Taart, groepsfoto's en diner
Het feest

MODULE 6. TROUBLE SHOOTING

Fotograferen met hard zonlicht
Regen tijdens de fotoshoot

WAT STUDENTEN ZEGGEN OVER DE CURSUS

"Ik twijfelde enorm om de masterclass bruidsfotografie aan te schaffen, omdat ik meerdere keren heb meegelopen als secondshooter, maar ook al zelf bruiloften heb gefotografeerd. Ik dacht is dit dan de investering waard? 

Maar ik kan vertellen; YES! De masterclass is zo ontzettend uitgebreid, Jessica legt alles heel fijn en rustig uit, zonder geheimen. Ik heb zelden zo’n uitgebreide masterclass gezien, daarnaast is het ook nog eens heel fijn dat je dit altijd kan terug kijken. Om in één keer alles te onthouden is gewoon lastig. 

Mijn mening? Deze masterclass bevat alles van A tot Z en nog vele extra’s en ik ben heel erg blij dat ik hierin geïnvesteerd heb. Je krijgt er zeker meer voor terug."

- Larissa van der Giessen

review cursus bruidsfotografie
cursus bruidsfotografie

"Overweldigend gewoon. Ik heb hem in etappes bekeken en een notitie boekje vol geschreven. Ik had echt het gevoel aan de hand meegenomen te worden in het complete proces. Van begin tot eind. De filmpjes waren stuk voor stuk boeiend en hielden mijn aandacht vast. Niet 1 moment gedacht 'pff nou schiet maar ff wat op'. Alsof ik second shooter was vanaf mijn computer scherm!

Toen mijn tweede aanvraag kwam voelde ik me een stuk zekerder door het volgen van de cursus. Tuurlijk had ik op de dag wel last van zenuwen maar ik wist gewoon dat ik het kon, ik had me zeer goed verdiept in jouw cursus.

Alles verliep lekker vlot, poses had ik in mijn hoofd en omdat ik met jou kon meekijken hoe je alles aanpakt voelde ik me nu veel zekerder. Ik ben je erg dankbaar dat ik mocht mee kijen tijdens een echte bruiloft in de cursus!"

- Renate Pit

En zoveel te gekke BONUSSEN!

2 x meekijken met een ECHTE BRUILOFT t.w.v. €369,-

Als bonus bij deze cursus kan jij live meekijken over mijn schouder bij een 2 ECHTE bruiloften. Je ziet hoe het er aan toe gaat op deze verschillende bruiloften en hoe ik elke situatie aanpak. Deze ervaring zal je bij geen andere cursus opdoen! 


The ultimate posing guide for couples + uitleg t.w.v. €59,-

Speciaal voor het fotograferen van koppels krijg je gratis The ultimate posing guide for couples. Deze gids kan je gebruiken tijdens het poseren van koppels zodat je nooit meer vastloopt en altijd het beste uit elke shoot haalt.


bruidsfotografie email templates

Email templates voor bruidsfotografen t.w.v. €29,-

Om je veel tijd te besparen als bruidsfotograaf krijg je gratis verschillende email templates cadeau. Deze templates kan je inzetten tijdens het mailcontact met je bruidsparen.


5 geheimen voor de mooiste ringshots t.w.v. €14,-

Ringen fotograferen is best lastig. In dit mini ebook leer je de 5 geheimen voor het maken van de mooiste ringshots. 


vragenlijsten bruiloften

Vragenlijsten & checklists voor bruidsparen t.w.v. €39,-

Deze vragenlijsten helpen jou tijdens het contact met je bruidsparen. Hierover leer je meer in de cursus. Bij deze cursus krijg je ook gratis verschillende checklists die jou helpen tijdens het proces en fotograferen van bruiloften.


Toegang tot de excusieve FB groep 

Wanneer jij je inschrijft voor deze cursus krijg je toegang tot de exclusieve Facebook groep ALLEEN voor bruidsfotografie studenten. Hierin kan je vragen stellen, sparren met andere studenten, feedback vragen etc.

cursus bruidsfotografie facebook groep

DE TOTALE WAARDE VAN DE CURSUS BRUIDSFOTOGRAFIE + BONUSSEN = RUIM €800,-  

NU EENMALIG VOOR €329,- €289,- & KRIJG LEVENSLANG TOEGANG 

"Ik heb veel meer kennis van zaken en daardoor meer zelfverrouwen gekregen"

"Voordat ik aan deze cursus begon was ik erg onzeker door mijn weinige ervaring en ik voelde me daarnaast onzeker over mijn prijs. Ik besloot de cursus bruidsfotografie te volgen omdat ik het fijn vind om een cursus op je eigen tempo en in je eigen tijd te kunnen volgen. Ook vond ik het live meekijken met een bruiloft een grote meerwaarde hebben! Nu ik deze cursus heb gevolgd heb ik veel meer kennis van zaken en daardoor meer zelfvertrouwen gekregen. Ik kan deze cursus zeker aanraden. Het is een hele uitgebreide cursus met veel informatie en het is heel fijn dat je met een echte bruiloft kunt meekijken!"

- Nicole www.nicoleboekestijnfotografie.com

Jessica Jongman Photography

Jessica Jongman Photography  

Wat meer over mij! Ik fotografeer al van jongs af aan. Toen ik begon met fotograferen was het puur een hobby en ik heb nooit durven dromen dat ik hier mijn werk van zou kunnen maken. Toch is dit gelukt door mijn skills continue te verbeteren en ben ik nu full time bruidsfotograaf! Na het opzetten van een succesvol fotografiebedrijf begon ik ook andere beginnende fotografen te helpen en ik kwam erachter dat ik dit naast het fotograferen een van de leukste dingen vindt om te doen, andere helpen groeien!  

EEN EMAIL DIE IK VAN EEN CURSIST KREEG

Hoi Jessica,  

Mijn naam is Shirley Rosario en ik ben sinds september 2018 begonnen met fotograferen. Gigantisch snel gegaan allemaal wat natuurlijk super fijn is maar ook heel spannend. Omdat ik heel graag bruiloften wilde gaan fotograferen heb ik je cursus bruidsfotografie gekocht. Voordat ik mijn eerste bruiloft (24 mei) ben gaan fotograferen heb ik al enkele lessen bekeken. WAUW, wat een aanvulling aan kennis geef je daar zeg !  

Ik hou zo ontzettend van jou stijl van fotograferen. Wat ik geleerd heb in de afgelopen maanden is dat ik moet maken wat IK mooi vind en mijn klanten mij daarop zullen kiezen. Zo gezegd zo gedaan en jeetje, de ene aanvraag na de andere komt binnen stromen. Zo gaaf.  

Daarom zou ik je ook echt willen bedanken voor het uitbrengen van die super cursus, zo ontzettend leerzaam en je legt het zo uit dat het heel prettig is om naar te kijken / luisteren. Je breng je enthousiasme aan me over en ik voel het gewoon tijdens het kijken!

Lieve groetjes Shirley Shirley Rosario Photography

cursus bruidsfotografie
cursus bruidsfotografie

Wil jij nu echt als bruidsfotograaf aan de slag gaan en een knallende business starten?

Meld je dan vandaag nog aan voor deze cursus! 

TIJDELIJK VAN €329,- NU VOOR €289,-

AANMELDEN!

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Kan ik na aanschaf van de cursus direct beginnen? Yes! De cursus wordt direct aan je account toegevoegd zodat je gelijk van start kunt gaan. 
 • Als ik na het kijken van de cursus nog vragen heb, kan ik die dan stellen? Zeker! Daarom heb ik speciaal de exclusieve Facebook groep opgericht. Hierin kan je vragen stellen of advies / feedback vragen aan medestudenten en ik ben zelf ook actief in deze groep!
 • Maakt het uit van welke stijl fotografie ik houd? Nee hoor! Deze cursus kan je volgen no matter what style. Dus houd jij meer van donkere foto's dan kan jij deze cursus ook zeker volgen!
 • Hoe lang heb ik de tijd om deze cursus te volgen? Op alle cursussen heb je levenslang toegang. Je kunt dus op elk moment een cursus aanschaffen en deze bekijken wanneer jij tijd hebt en zo vaak als je wilt terugkijken.
 • Ik heb nog een vraag over de cursus, wie kan ik mailen? Voor vragen kun je mailen naar education@jessicajongman.com Ik sta klaar om jouw vragen over de cursus te beantwoorden. 

Twijfel je nog of de cursus het echt waard is?  

Dit is wat huidige cursisten adviseren:

Ik zou de cursus aanraden aan fotografen die al bruiloften hebben gefotografeerd omdat deze cursus echt compleet is. Het zet dus de puntjes op de i en net als ik zullen velen bepaalde dingen van jou tijdens de dag 'horen' waarop ze moeten letten en waar ze zoveel aan zullen hebben. Het geeft zelfvertrouwen om de cursus gevolgd te hebben. Je weet nu wat je doet op zo'n belangrijke dag en weet precies waar je op moet letten waardoor je professioneel over komt. 

Ik zou het aanraden aan fotografen die nog nooit een bruiloft hebben gefotografeerd omdat er een wereld voor je open gaat. De cursus bied je alles wat je moet weten en vooral het gedeelte waar ze jou aan het werk zien zal heel erg leerzaam voor hun zijn. Het is een investering maar echt een compleet pakket om aan de slag te kunnen gaan op bruiloften. Ik kan maar alleen oprecht positief en enthousiast zijn over deze cursus.

- Jill Fonk


Gewoon doen. Je haalt er zo veel uit. Het is echt super compleet. Alles wordt besproken!

- @vickchicky

Doen! Is het echt waard!

- Sabrine Reitsema van MooiSa Fotografie

Niet twijfelen, gewoon doen. Ik heb gespaard voor de cursus en het is 1 van de beste beslissingen die ik heb genomen. De cursus is het echt waard. Goede uitleg waar je wat aan hebt.

- Elly

Gewoon doen! Zeker heel waardevol!

- Danique Celine Fotografie


MELD JE NU AAN!

©2019 Jessica Jongman Photography | Mintcourse. All Rights Reserved.