jjp logo

Online Cursus Bruidsfotografie

the complete experience

Dé cursus waarin jij alles leert over het fotograferen van bruiloften, de workflow, apparatuur, marketing en het bepalen van prijzen. Én daarnaast kijk je LIVE mee tijdens een ECHTE bruiloft!

Wil jij in één cursus alles leren? Dan is deze cursus voor jou!

Cursus bruidsfotografie

JESSICA JONGMAN PHOTOGRAPHY IN SAMENWERKING MET MINTCOURSE

DIRECT AANMELDEN!

Ik wil alles leren over bruidsfotografie!

Bij het fotograferen van bruiloften komt heel veel kijken! Een bruiloft is zo anders dan een normale fotoshoot. Je heb ineens een enorme verantwoordelijkheid en je wilt natuurlijk alles zo goed en mooi mogelijk vastleggen. 

Gelukkig is het fotograferen van een bruiloft een stuk minder spannend als jij je goed voorbereid en weet waar je allemaal op moet letten en rekening mee moet houden.

Maar naast de bruiloft zelf komen er nog 1000 dingen kijken. Alles wat zich voor de bruiloft afspeelt en natuurlijk de volledige workflow na een bruiloft.

In deze cursus leer je ALLES over het hele proces van een bruiloft. Van het moment dat je de aanvraag krijgt, de voorbereiding, het fotograferen van de dag zelf tot de workflow erna, marketing en het bepalen van prijzen.

Wat je leert in deze uitgebreide cursus:

 •  Hoe je een bruiloft van begin tot eind fotografeert
 • Alles over apparatuur, instellingen en licht op bruiloften
 • Je bedrijf als bruidsfotograaf laten groeien
 • Hoe het er aan toe gaat op een ECHTE bruiloft
 • Het bepalen van je prijzen
 • Alles over het contact met een bruidspaar
 • Hoe je een kennismakingsgesprek aanpakt
 • Tips over het fotograferen met hard zonlicht
 • Hoe je mooie flatlays fotografeert
 • De volledige workflow na een bruiloft
 • Fotobewerking in Lightroom
 • Het maken en bestellen van een bruidsalbum
 • Marketing voor bruidsfotografen
 • Hoe je de mooiste foto’s van het bruidspaar maakt

Voor wie is deze cursus?

Je bent een beginnende (bruids)fotograaf en het is je droom om bruiloften te fotograferen. Misschien heb je zelfs al je eerste bruiloft gehad, of ben je gevraagd een bruiloft te fotograferen? Alleen vind je het nog erg spannend om deze grote stap te zetten. Je wilt je heel graag verdiepen in bruiloften en weten waar je allemaal aan moet denken.

Je wilt weten hoe je het proces van A tot Z moet aanpakken. Je kijkt heel erg uit naar alle aanvragen alleen weet je eigenlijk niet hoe je dit precies aanpakt. Welke informatie stuur je vooraf en waar moet je op letten tijdens het kennismakingsgesprek? Je wilt natuurlijk ook weten hoe je elk moment op de dag zelf fotografeert. Hoe fotografeer je nou in donkere ruimtes, welke lenzen en instellingen gebruik je en hoe zorg je ervoor dat je geen belangrijk moment mist? Dit zijn vragen die door jouw hoofd rond spoken. En dat is nog niet alles. Als jij jouw geld wilt verdienen als bruidsfotograaf is het ook belangrijk dat je alles weet over marketing en het bepalen van de juiste prijzen!

Om jou te helpen met al deze vragen en meer heb ik deze online cursus bruidsfotografie ontwikkeld. In deze cursus help ik (beginnende) bruidsfotografen met het hele proces van een bruiloft. Ik leer hoe jij de mooiste foto's maakt en jij kunt live meekijken over mijn schouder tijdens het fotograferen van een echte bruiloft! Op deze manier kan jij echt zien hoe het er aan toegaat op zo'n dag. Daarnaast leer ik je alles over het proces voor de bruiloft, krijg je de handigste vragenlijsten en checklists voor je bruidsparen en laat ik het hele proces na de bruiloft zien. Je leert alles over het selecteren, bewerken, albums maken en nog veel meer. Daarnaast ga ik dieper in op branding en marketing voor bruidsfotografen en leer je hoe je jouw prijzen kunt bepalen en van jouw passie je werk kunt maken.  

Kortom, deze cursus is speciaal voor alle bruidsfotografen die alles willen leren over het volledige proces van bruiloften!

Wat elke bruidsfotografie student krijgt...

 • +55 EXCLUSIEVE LESSEN waarin jij alles leert over bruiloften
 • TOEGANG TOT HEEL VEEL BONUSSEN t.w.v. €309,-
 • TOEGANG TOT VIDEO'S waarin ik live een echte bruiloft fotografeer 
 • TIPS OVER apparatuur en instellingen tijdens bruiloften
 • TIPS OVER HET POSEREN van koppels
 • UITLEG OVER HET OMGAAN met lastige situaties als fel zonlicht en regen
 • TIPS voor het opzetten van je website
 • MARKETING TIPS voor jouw fotografie bedrijf
 • LEVENSLANG TOEGANG tot alle video's en cursus downloads 
 • .... EN NOG VEEL MEER

LEVENSLANG TOEGANG voor €247,- 

YES! IK WIL DE CURSUS VOLGEN!

Sneak Peek van alle lessen in deze cursus:

MODULE 1. WELKOM

Introductie
Mijn verhaal

MODULE 2. DE BASIS

Manueel fotograferen
Apparatuur
Lenzen per gelegenheid
Shooting basics

MODULE 3. DE AANVRAAG

Het eerste contact
Mailcontact voor de kennismaking
Het kennismakingsgesprek
Voorbereiding voor de bruiloft

MODULE 4. DE BRUILOFT

Verloop van de dag
Werken met videografen
Tips voor bruidsparen
De voorbereiding
De perfecte flatlays
First look
De fotoshoot
Bonus: posing guide
De ceremonie
Kerk en bedankkaartjes
Groepsfoto's
Taart en receptie
Het diner
Het feest

MODULE 5. REAL WEDDING

De voorbereiding
De fotoshoot
De ceremonie
Taart, groepsfoto's en diner
Het feest

WAT STUDENTEN ZEGGEN OVER DE CURSUS

"Ik twijfelde enorm om de masterclass bruidsfotografie aan te schaffen, omdat ik meerdere keren heb meegelopen als secondshooter, maar ook al zelf bruiloften heb gefotografeerd. Ik dacht is dit dan de investering waard? Maar ik kan vertellen; YES! De masterclass is zo ontzettend uitgebreid, Jessica legt alles heel fijn en rustig uit, zonder geheimen. Ik heb zelden zo’n uitgebreide masterclass gezien, daarnaast is het ook nog eens heel fijn dat je dit altijd kan terug kijken. Om in één keer alles te onthouden is gewoon lastig. Mijn mening? Deze masterclass bevat alles van A tot Z en nog vele extra’s en ik ben heel erg blij dat ik hierin geïnvesteerd heb. Je krijgt er zeker meer voor terug."

- Larissa van der Giessen


"Lieve Jessica, ik wil je heel erg bedanken. Voordat ik aan je cursus bruidsfotografie begon zat ik een beetje in een dip. Ik wist niet meer hoe ik verder moest. Ik wilde lichte foto's maken en de bruidsfotografie in, maar niet leek te lukken. Nu heb ik een fotograaf gevonden die mij mee wil nemen als second shooter en met jouw presets maak ik eindelijk de foto's die ik wil! Ik zit met een grote glimlach mijn foto's te bewerken! Dus dankjewel! Ik geloof weer in mijn droom!"

En heb je al gehoord over alle BONUSSEN!

LIVE WEDDING t.w.v. €169,-

Als bonus bij deze cursus kan jij live meekijken over mijn schouder bij een echte bruiloft. Je ziet hoe het er aan toe gaat en hoe ik een bruiloft aanpak. Deze ervaring zal je bij geen andere cursus opdoen! 


The ultimate posing guide for couples t.w.v. €59,-

Speciaal voor het fotograferen van koppels krijg je gratis The ultimate posing guide for couples. Deze gids kan je gebruiken tijdens het poseren van koppels zodat je nooit meer vastloopt en altijd het beste uit elke shoot haalt.


bruidsfotografie email templates

Email templates voor bruidsfotografen t.w.v. €29,-

Om je veel tijd te besparen als bruidsfotograaf krijg je gratis verschillende email templates cadeau. Deze templates kan je inzetten tijdens het mailcontact met je bruidsparen.


5 geheimen voor de mooiste ringshots t.w.v. €14,-

Ringen fotograferen is best lastig. In dit mini ebook leer je de 5 geheimen voor het maken van de mooiste ringshots. 


vragenlijsten bruiloften

Vragenlijsten & checklists voor bruidsparen t.w.v. €38,-

Deze vragenlijsten helpen jou tijdens het contact met je bruidsparen. Hierover leer je meer in de cursus. Bij deze cursus krijg je ook gratis verschillende checklists die jou helpen tijdens het proces en fotograferen van bruiloften.

DE TOTALE WAARDE VAN DE CURSUS BRUIDSFOTOGRAFIE + BONUSSEN IS: €638,-

LEVENSLANG TOEGANG voor slechts €247,-

Jessica Jongman Photography  

Wat meer over mij! Ik fotografeer al van jongs af aan. Toen ik begon met fotograferen was het puur een hobby en ik heb nooit durven dromen dat ik hier mijn werk van zou kunnen maken. Toch is dit gelukt door mijn skills continue te verbeteren en ben ik nu full time bruidsfotograaf! Na het opzetten van een succesvol fotografiebedrijf begon ik ook andere beginnende fotografen te helpen en ik kwam erachter dat ik dit naast het fotograferen een van de leukste dingen vindt om te doen, andere helpen groeien!  

WAT FOTOGRAFEN ZEGGEN OVER JESSICA

"Jessica is iemand met passie voor het vak en weet dat heel goed over te brengen op anderen. Ik werd er meteen heel enthousiast van. Je kan echt merken dat ze het leuk vindt om anderen verder te helpen in de fotografie. Ze deelt echt alles van begin tot het eind over haar werkwijze en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Jessica, je bent een vakvrouw maar bovenal een heel leuk, lief persoon en ik ga met alle info vol vertrouwen aan de slag! Dank je wel!” – Maaike Mulder

Wil jij nu echt als bruidsfotograaf aan de slag gaan en een knallende business starten?

Meld je dan vandaag nog aan voor deze cursus!

LEVENSLANG TOEGANG nu voor €247,- 

IK BEN ER KLAAR VOOR OM ALLES OVER BRUIDSFOTOGRAFIE TE LEREN!
Ga nu aan de slag voor slechts €247,- 

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Kan ik na aanschaf van de cursus direct beginnen? Yes! De cursus wordt direct aan je account toegevoegd zodat je gelijk van start kunt gaan. 
 • Maakt het uit van welke stijl fotografie ik houd? Nee hoor! Deze cursus kan je volgen no matter what style. Dus houd jij meer van donkere foto's dan kan jij deze cursus ook zeker volgen!
 • Hoe lang heb ik de tijd om deze cursus te volgen? Op alle cursussen heb je levenslang toegang. Je kunt dus op elk moment een cursus aanschaffen en deze bekijken wanneer jij tijd hebt en zo vaak als je wilt terugkijken.
 • Ik heb nog een vraag over de cursus, wie kan ik mailen? Voor vragen kun je mailen naar education@jessicajongman.com Ik sta klaar om jouw vragen over de cursus te beantwoorden. 

©2019 Jessica Jongman Photography | Mintcourse. All Rights Reserved.