Cursus Van De Automatische Stand Af

NU GRATIS

Deze cursus gaat in op de basis van het fotograferen op de manuele stand. Wil jij graag de controle overnemen van je camera en echt foto's maken die je mooi vindt? Alleen weet je nog niet zeker of dit wel echt iets voor jou is en ben je benieuwd naar de basis hierover? Meld je dan snel aan voor deze gratis cursus om hier meer inzicht in te krijgen!

GA DIRECT AAN DE SLAG!

Ben jij er al klaar voor om nooit meer op de automatische stand te fotograferen?

Deze cursus is iets voor jou als:  

 • Je in het kort wilt leren hoe je van de automatische stand af komt
 • Je graag de controle wilt overnemen van je camera
 • Je nu eens echt mooie foto's wilt maken
 • Je wilt weten wat er allemaal achter een goede foto zit
 • Je hoe je camera werkt
 • Je wilt weten wat nou het nadeel is van de automatische stand
 • Je wilt weten hoe je je camera zelf in kunt stellen

Welke onderwerpen komen aan bod?

 •  Hoe je camera werkt
 • Het nadeel van de automatische stand
 • Zelf je camera instellen
 • Leren fotograferen

Jessica Jongman Photography  

Wat meer over mij! Ik fotografeer al van jongs af aan. Toen ik begon met fotograferen was het puur een hobby en ik heb nooit durven dromen dat ik hier mijn werk van zou kunnen maken. Toch is dit gelukt door mijn skills continue te verbeteren en ben ik nu full time bruidsfotograaf! Na het opzetten van een succesvol fotografiebedrijf begon ik ook andere beginnende fotografen te helpen en ik kwam erachter dat ik dit naast het fotograferen een van de leukste dingen vindt om te doen, andere helpen groeien!  

START NU GRATIS!

eBook Een Professionelere Fotograaf Worden

Gratis

eBook Onscherpe Achtergronden Creëren

Gratis

Masterclass Foto's Bewerken

€199,-