JESSICA JONGMAN PHOTOGRAPHY IN SAMENWERKING MET MINTCOURSE

Online Cursus Basisfotografie

De ultieme fotografie cursus voor beginners! Nooit meer op de automatische stand fotograferen

Leer hoe je jouw camera helemaal zelf kunt instellen zonder ingewikkelde, technische termen!

DIRECT AANMELDEN!

VAN HOBBY NAAR PROFESSIONAL?!


Droom jij weleens dat je van je fotografie hobby je werk kan maken?

Als professionele fotograaf aan de slag gaan? De mooiste momenten vastleggen?  

Zonder dat je hoeft na te denken over wat je aan het doen bent met je instellingen?


"Ik had nooit gedacht in 6 maanden tijd al bruiloften te fotografen.” - Korry Ippel 6 maanden nadat Korry begon aan de cursus Basisfotografie fotografeerde ze al bruiloften!

Is dit ook jouw droom? Wacht dan geen seconde langer en start vandaag nog!  

Stel je voor, je pakt je camera om te gaan fotograferen en...

 •  Je stelt zonder moeite je camera zelf in 
 •  Het lukt je om in elke licht situatie de juiste instellingen te kiezen 
 •  Je hebt nooit meer last van bewogen foto's en je foto's zijn scherp 
 •  Je weet exact welke lens je kunt gebruiken voor jouw situatie  
 •  Je krijgt mooie, wazige achtergronden in je foto's  
 •  Je foto's zien er professioneel uit

Klinkt dit als een droom voor jou, dan wordt het tijd dat jij leert om je camera in te stellen!

IK BEN ER KLAAR VOOR!

Voor wie is deze cursus?

Je hebt een nieuwe camera gekocht en je doel is om nu echt mooiere foto's te maken. Je hebt nu een camera met heel veel functies, je kunt je lenzen verwisselen, noem maar op. Maar toch ben je 9 van de 10 keer niet tevreden met het resultaat. Je komt dan bijvoorbeeld thuis met onscherpe, bewogen, te licht of juist te donkere foto's. Eigenlijk baal je er best wel van alleen wanneer je probeert te fotograferen in een andere stand en je je camera zelf instelt komt er ook niet veel soeps uit. Je hebt ook eigenlijk geen idee wat je aan het doen bent.  

Kortom jouw camera weet niet wat jij wilt en jij weet niet hoe je je camera kunt besturen.

Misschien ben jij op dit moment al iets verder en weet je wel al wat diafragma, sluitertijd en iso waarde inhouden, maar heb je geen idee hoe je dit moet instellen en vooral hoe je dit moet toepassen. Vooral in lastige situaties wanneer je bijvoorbeeld dan krijg je de instellingen maar niet correct. Eind stand, je bent weer terug bij de automatische stand.  

Geen zorgen, je bent NIET ALLEEN!

Veel mensen die een spiegelreflex- of systeem camera kopen starten op de automatische stand en halen hem daar nooit meer vanaf. Simpelweg omdat ze niet weten hoe! Maar wat nou als je wist dat echt IEDEREEN kan leren FOTOGRAFEREN, ja jij ook! Hoe zou dat dan voor jou zijn?  

Het enige wat jij nodig hebt is een spiegelreflex- of systeem camera (type en prijs maakt niets uit) en een cursus die jou alles vertelt wat je maar moet weten om je camera zelf in te stellen. Zodat jij in elke situatie mooie, scherpe, juist belichte foto's kunt maken en je echt trots bent op elk eindresultaat.

Daarom introduceer ik speciaal VOOR JOU de Masterclass "Basisfotografie"!  

Voor deze cursus heb jij geen enkele voorkennis nodig. De cursus begint helemaal bij het begin en stap voor stap leer je hoe alles werkt. De cursus begint bij het leren kennen van verschillende camera's en lenzen. Daarna leer je alles over de belangrijke onderwerpen "diafragma, sluitertijd en iso waarde". Ook leer je hoe je kunt scherpstellen en nog heel veel meer! Het allerbelangrijkste van deze cursus is naast dat je leert wat de basisbegrippen inhouden, leer je ook hoe je hier daadwerkelijk mee kunt werken! Welke instellingen je wanneer kiest en hoe je dit aanpakt. Aan de hand van een cheat sheet en een stappenplan kan jij in elke situatie het juiste beeld krijgen. 

Wat elke basisfotografie student krijgt...

 • 40 + EXCLUSIEVE ONLINE LESSEN waarin jij leert om je camera zelf in te stellen 
 • TOEGANG TOT EEN EXCLUSIEF STAPPENPLAN die jou helpt om in elke situatie de juiste instellingen van je camera te kiezen, zodat jij binnen no-time een mooie foto kunt maken  
 • TOEGANG TOT HET WERKBOEK MET OPDRACHTEN EN VRAGEN die jou helpen om alle theorie in de praktijk te oefenen  
 • TOEGANG TOT HET CHEAT SHEET waarop je kunt kijken tijdens het fotograferen  
 • LEVENSLANG TOEGANG tot alle video's en cursus downloads  
 • BONUS: WERKEN MET VERSCHILLENDE LICHTOMSTANDIGHEDEN MINI CURSUS zodat als jij je camera goed kunt instellen je ook weet hoe je gebruik kunt maken van het licht  
 • BONUS: INTRODUCTIE FOTO'S BEWERKEN om alvast te laten zien wat er naast het fotograferen nog allemaal mogelijk is  

Aan het einde van deze cursus..

Kan jij jouw camera volledig MANUEEL instellen en fotografeer jij nooit meer op de automatische stand.

En bezit jij over de vaardigheden om de stap te maken van hobby fotograaf naar professional!

LEVENSLANG TOEGANG Tijdelijk voor slechts €139,- (normaal €189,-)

Welke onderwerpen komen aan bod in deze cursus?

MODULE 1. INTRODUCTIE

Introductie cursus basisfotografie
MODULE 2. DE BASIS

Soorten camera's
Beeldsensor
Full frame v.s. crop camera
Lenzen
Soorten lenzen
Mijn apparatuurJe hoeft niet langer gefrustreerd te zijn! Lees wat cursisten zeggen  

"Voordat ik deze cursus basisfotografie ging volgen heb ik eerst uren op internet gezocht, filmpjes bekeken en boeken gelezen over fotograferen. Alleen nooit snapte ik wat ik nou moest doen om tot een goede foto te komen. Door deze basiscursus viel ineens alles bij elkaar en snapte ik precies wat alle instellingen deden, hoe ik dat moest instellen en hoe alles in verhouding staat tot elkaar, zoals diafragma en sluitertijd. Af en toe pak ik het stappenplan er nog eens bij, waar ik zeker in het begin heel veel houvast aan heb gehad. Ik fotografeer nu eigenlijk altijd op de manuele stand!"  

- Denise van der AA

Binnen no time kan jij ook de mooiste foto's maken!

Jessica Jongman Photography

Jessica Jongman Photography  

Wat meer over mij! Ik fotografeer al van jongs af aan. Toen ik begon met fotograferen was het puur een hobby en ik heb nooit durven dromen dat ik hier mijn werk van zou kunnen maken. Toch is dit gelukt door mijn skills continue te verbeteren en ben ik nu full time bruidsfotograaf! Na het opzetten van een succesvol fotografiebedrijf begon ik ook andere beginnende fotografen te helpen en ik kwam erachter dat ik dit naast het fotograferen een van de leukste dingen vindt om te doen, andere helpen groeien!  

Ben jij nu echt klaar met die automatische stand?

Dit verhaal kan ook JOUW verhaal zijn!

Vijf jaar lang heb ik mijn spiegelreflexcamera op de automatische stand laten staan. Ik wilde wel van de automatische stand af, maar hoe dan als ik niet eens wist hoe een diafragma precies werkte. Om de basiselementen van het fotograferen te leren het ik deze cursus aangeschaft. Het fijne aan deze cursus is dat je niet alleen alles tot in detail uitgelegd krijgt, maar ook dat je achter de schermen kunt meekijken bij een professionele fotograaf. Je komt erachter welke instellingen er worden gebruikt voor foto's die jij prachtig vindt om te zien, maar welke je voor die tijd zelf niet uit je camera kon krijgen!  

Direct na het volgen van deze cursus basisfotografie stapte ik over op de manuele stand en ik ben nooit meer terug gegaan. Het is nu allemaal zo logisch dat ik niet weet wat ik nog met de automatische stand moet!  

- Marinda Pierik  

Nu tijdelijk VOOR €189,- €139,-

IK BEN ER KLAAR VOOR OM NOOIT MEER OP DE AUTOMATISCHE STAND TE FOTOGRAFEREN!


VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Wat gebeurd er zodra ik de cursus heb aangeschaft? Deze cursus is van Jessica Jongman Photography in samenwerking met Mintcourse. Tijdens het betaalproces wordt er een account aangemaakt op Mintcourse en kan jij op je eigen account de cursus bekijken!
 • Welke camera heb ik nodig om deze cursus te volgen? Je kunt elke camera gebruiken waarvan je het diafragma, de sluitertijd en iso waarde kunt instellen en waarvan je de lenzen kunt wisselen. Het beste is dus een spiegelreflex- of systeem camera. 
 • Is deze cursus ook voor hobby fotografen die pas net een spiegelreflex- of systeem camera bezitten? Zeker weten! De cursus is voor iedereen die een spiegelreflex- of systeemcamera bezit. Of je deze pas net hebt of al langer dat maakt niet uit!
 • Hoe lang heb ik de tijd om deze cursus te volgen? Op alle cursussen heb je levenslang toegang. Je kunt dus op elk moment een cursus aanschaffen en deze bekijken wanneer jij tijd hebt en zo vaak als je wilt terugkijken.
 • Krijg ik direct toegang tot de cursus? Yes! De cursus wordt direct aan je Mintcourse account toegevoegd zodat je gelijk van start kunt gaan. 
 • Ik heb nog een vraag over de cursus, wie kan ik mailen? Voor vragen kun je mailen naar education@jessicajongman.com Ik sta klaar om jouw vragen over de cursus te beantwoorden. 

©2018 Jessica Jongman Photography | Mintcourse. All Rights Reserved.