jjp logo

Online Masterclass De Fotoshoot "full experience"

Met deze online cursus ga jij in no time van zero to pro! Leer alles wat jij moet weten om als succesvolle fotograaf aan de slag te gaan!

JESSICA JONGMAN PHOTOGRAPHY IN SAMENWERKING MET MINTCOURSE

DIRECT AANMELDEN!

Ik wil een succesvol fotografiebedrijf opzetten!

Bij een succesvol fotografiebedrijf opzetten komt zoveel kijken!

Je krijgt te maken met klanten die je goed moet kunnen begeleiden, die je tevreden moet houden zodat je een fantastische indruk achter kunt laten.

Je krijgt te maken met marketing, je website, social media noem maar op. Waar begin je en hoe doe je dit allemaal?

En dan heb je de fotoshoot zelf.. Op welke manier pak je dit aan en hoe zorg je dat dit geweldig verloopt?

Op al deze vragen en nog veel meer geef ik antwoord in deze online cursus! Hopelijk tot snel!

Stel je voor, je krijgt een aanvraag voor een fotoshoot en..

 •  Je kunt zonder teveel tijd erin te stoppen een professionele indruk achterlaten
 •  Je weet hoe je klanten goed moet voorbereiden
 •  Je weet hoe je klanten kunt begeleiden naar de fotoshoot toe
 •  Je weet hoe je klanten een goede ervaring meegeeft
 •  Je stuurt met gemakt je klanten aan 
 • Je maakt achteraf een fantastische indruk 

Leer nu ALLES dat jij moet weten voor slechts €139,-

Voor wie is deze cursus?

Je bent een beginnende fotograaf en je hebt besloten om je meer te gaan richten op fotoshoots. Misschien heb je al meerdere fotoshoots gedaan of misschien staat er een shoot op de planning, maar in ieder geval voel je je hier nog niet 100% zeker over. Je weet niet of wat je doet wel goed is en dat maakt je soms onzeker.  

Je bent heel enthousiast als je een email krijgt met een aanvraag alleen je vraagt je af hoe je dit nou precies aanpakt. Hoe begeleid jij je klanten nou naar die fotoshoot toe, hoe lever je de fotoshoot af en waar moet je nou allemaal aan denken? Dit zijn vragen die door jouw hoofd rond spoken. En dat is nog niet eens alles. Nu je avontuur als fotograaf is begonnen komen er ook dingen bij kijken als een website, social media, marketing, bloggen en nog veel meer. Het is niet raar dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Maar geen zorgen, dit is exact de reden dat ik deze cursus de fotoshoot 'full experience' heb ontwikkeld. Een cursus die beginnende fotografen begeleid in dit proces. Zo hoef jij je nooit meer onzeker te voelen over de beslissingen die je maakt en hoe je dingen aanpakt. Ook tijdens de fotoshoot sta je er niet alleen voor ik laat jou namelijk zien hoe jij koppels en portretten kunt aansturen tijdens een fotoshoot en vertel je hier alle ins en outs over.  

Kortom, deze cursus is speciaal voor alle fotografen die controle willen over het volledige proces van een fotoshoot inclusief marketing, de fotoshoot zelf, de website, bloggen en het klantencontact!

Wat elke student krijgt...

 • +30 EXCLUSIEVE LESSEN waarin jij het hele proces van een fotoshoot leert
 • TOEGANG TOT GRATIS EMAIL TEMPLATES die jou helpen bij het contact met je klanten  
 • TOEGANG TOT HET TIPBOEKJE die jouw klanten helpen voorbereiden voor hun fotoshoot
 • TOEGANG TOT VIDEO'S waarin ik live een fotoshoot doe met een echt koppel
 • EBOOK MET TIPS voor portret poses
 • BONUS: THE ULTIMATE POSING GUIDE FOR COUPLES t.w.v. €59,- inclusief video met uitleg
 • TIPS voor het opzetten van je website
 • MARKETING TIPS voor jouw fotografie bedrijf
 • EEN KIJKJE in mijn camera tas
 • LEVENSLANG TOEGANG tot alle video's en cursus downloads 
 • .... EN NOG VEEL MEER

LEVENSLANG TOEGANG voor €139,-

YES! IK WIL DE CURSUS VOLGEN!

Welke onderwerpen komen aan bod in deze cursus?

MODULE 1. INTRODUCTIE

Introductie cursus de fotoshoot

MODULE 2. EERSTE KLANTEN CONTACT

Eerste contact
Website
Social media
Aanvraag

MODULE 3. VOORBEREIDING

Mailcontact
Locatie uitkiezen
Klanten voorbereiden
Jezelf voorbereiden
What's in my bag

MODULE 4. DAG VAN DE FOTOSHOOT

Introductie
Omgaan met licht
Locatie tips

En heb je al gehoord over de BONUS!?!

Je ontvangt GRATIS 'The ultimate posing guide for couples' t.w.v. €59,-

"Dé gids die jou helpt bij het poseren van koppels. Voel je nooit meer onzeker tijdens het fotograferen en stel je klanten op hun gemak. Vergeet alle Pinterest plaatjes en de 100 poses die je wilt onthouden, want na het lezen van deze gids kan jij zonder zorgen een fotoshoot in gaan!" In deze gids leer je hoe jij je klanten op hun gemak kunt stellen, wat de beste poses zijn en hoe je spontane momentjes kunt uitlokken. Een gids vol tips en tricks voor het mooiste eindresultaat! 

REVIEW

NEEM NIET ALLEEN MIJN WOORDEN AAN

"Deze cursus is zo uitgebreid dat je na het volgen precies weet hoe je een fotoshoot vanaf het begin tot het eind moet aanpakken. Vooral als beginnend fotograaf weet je niet zo goed wat handig qua is aanpak, locatie, kleding, make-up. Daarnaast is het als beginnend fotograaf ook lastig om te weten hoe je mensen moet begeleiden in een fotoshoot. Maar door het volgen van de cursus en door het bonusmateriaal kan het niet meer mis gaan. Het fijne aan deze cursus is dat je letterlijk achter de schermen mee kunt kijken hoe Jessica een fotoshoot aanpakt, tegen welke problemen ze aanloopt en hoe ze dit dan weer oplost. Ik kreeg van mijn eigen klanten terug dat ik mijn fotoshoots al best professioneel aanpakte, dat komt sowieso door het volgen van deze cursus."  

- Marinda Pierik

Jessica Jongman Photography  

Wat meer over mij! Ik fotografeer al van jongs af aan. Toen ik begon met fotograferen was het puur een hobby en ik heb nooit durven dromen dat ik hier mijn werk van zou kunnen maken. Toch is dit gelukt door mijn skills continue te verbeteren en ben ik nu full time bruidsfotograaf! Na het opzetten van een succesvol fotografiebedrijf begon ik ook andere beginnende fotografen te helpen en ik kwam erachter dat ik dit naast het fotograferen een van de leukste dingen vindt om te doen, andere helpen groeien!  

100% Risicovrij Geld Terug Garantie

Nerveus om zo'n grote investering te maken? Ik snap het absoluut, geen zorgen! Dat is waarom ik een 30 dagen, risicovrij beleid aanbied, want als jij niet blij bent, ben ik ook niet blij.  

Als jij alle lessen hebt gevolgd, de downloads hebt bekeken en serieus je best hebt gedaan om alles wat jou is geleerd te implementeren. Als je dan mailt in goed vertrouwen en vertelt dat je geen betere fotograaf bent, dan krijg je je geld terug.

Wil jij nu echt als professional overkomen en jouw fotografie business naar the next level brengen?

Meld je dan vandaag nog aan voor deze cursus!

LEVENSLANG TOEGANG nu voor €139,- 

IK BEN ER KLAAR VOOR OM MIJN FOTOGRAFIE SKILLS NAAR EEN HOGER NIVEAU TE TILLEN!!
Ga nu aan de slag voor slechts €139,-

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Kan ik na aanschaf van de cursus direct beginnen? Yes! De cursus wordt direct aan je account toegevoegd zodat je gelijk van start kunt gaan. 
 • Ik fotografeer al een tijdje en heb ook al meerdere fotoshoots gedaan is deze cursus dan nog steeds iets voor mij? Ja zeker! Als jij het gevoel hebt dat je vastloopt tijdens het contact met klanten of tijdens de shoot, of dat je eigenlijk niet zeker weet of je het allemaal wel goed doet. Dan is deze cursus zeker iets voor jou!
 • Hoe lang heb ik de tijd om deze cursus te volgen? Op alle cursussen heb je levenslang toegang. Je kunt dus op elk moment een cursus aanschaffen en deze bekijken wanneer jij tijd hebt en zo vaak als je wilt terugkijken.
 • Ik heb nog een vraag over de cursus, wie kan ik mailen? Voor vragen kun je mailen naar education@jessicajongman.com Ik sta klaar om jouw vragen over de cursus te beantwoorden. 

©2018 Jessica Jongman Photography | Mintcourse. All Rights Reserved.