jjp logo

Online Masterclass Foto's Bewerken in Lightroom

Jij kunt echt alles uit je foto's halen wat erin zit. Je eigen stijl ontwikkelen en van elke foto een plaatje maken..  

Zelfs als je foto mislukt is en je op dit moment nog geen verstand hebt van Lightroom! 

JESSICA JONGMAN PHOTOGRAPHY IN SAMENWERKING MET MINTCOURSE

Yes! Ik wil in 'no time' een master in Lightroom worden!

DIRECT AANMELDEN!

Ik wil mijn foto's mooi kunnen bewerken!

 

Wil jij foto's naar the next level brengen?!  

Dat is exact wat er gebeurd wanneer jij besluit om je foto's te gaan bewerken!

Alleen op welke manier jij je foto's bewerkt en hoe jij dit aanpakt is heel belangrijk. Je wilt namelijk je foto's mooier maken en dit heeft de juiste aanpak nodig.

Hoe je dit doet leer je allemaal in mijn online cursus en na het volgen van deze cursus hoef jij je nooit meer zorgen te maken, want ook die mislukte foto kan jij fixen!

Haal alles uit jouw foto wat erin zit en maak de foto af met jouw bewerkingsstyle!

Voor fotobewerking

Foto's Bewerken Before

Na fotobewerking kleur

foto bewerking

Na fotobewerking zwart-wit

foto bewerking zwart wit

Leer hoe je mooi het licht terug kunt brengen in een donkere foto. Before - After 

foto bewerking

Leer hoe je kleuren kunt veranderen in je foto's. Before - After 

Door je foto's te bewerken kan jij achteraf nog alle kanten op, of je nou houdt van lichte, donkere, kleurrijke of pure foto's. Alles kan!

Stel je voor, je gaat aan de slag met het bewerken van je foto's en:

 •  Je kunt in één keer je foto's op de juiste manier importeren en je bent ze nooit meer kwijt
 •  Je kunt in een handomdraai een selectie maken van alle goede foto's 
 •  Je creëert een 'wauw factor' in al je foto's
 •  De foto's die je gemaakt hebt met tegenlicht komen tot leven door jouw bewerking
 •  De kleuren in je foto's komen schitterend uit
 •  Je levert je foto's af vol trots en in jouw eigen stijl
 •  Het kost je geen oneindig aantal uren, dagen of weken voordat je foto's af zijn  

Begint jouw hart sneller te kloppen bij deze gedachten? Lees dan snel verder!

YES! IK WIL DE CURSUS VOLGEN VOOR SLECHTS €144,- (normaal €169,-)

Voor wie is deze cursus?

Je hebt het programma Lightroom aangeschaft of je wilt deze gaan aanschaffen met het doel om jouw foto's nog mooier te maken. Misschien ben je pas net begonnen in Lightroom en zie je nu al door de bomen het bos niet meer of je bent al langer bezig, maar het wil je maar niet lukken. Je foto's zijn prima, alleen ze zijn niet af. Je mist een 'wauw factor' in je foto's. Daarnaast zie je totaal geen eenheid in je foto's, elke foto is weer anders. Eigenlijk baal je hier best wel van en als je kijkt naar werk van andere fotografen begrijp je maar niet hoe zij het doen. Hoe komen zij aan die prachtige kleuren in hun foto's en dat fijne licht? Kortom je eindresultaat valt steeds tegen ondanks je uren bezig kunt zijn met het bewerken.  

Allereerst, geen zorgen! je bent NIET DE ENIGE!

Geen een fotograaf die begint met het bewerken zonder enige voorkennis heeft gelijk die 'wauw' factor' te pakken. Dit is iets waar de meeste fotografen jaren mee bezig zijn voordat ze dat hebben ontdekt. Ook als je al langer bezig bent in Lightroom is het niet raar dat je er nog niet uit bent. Maar wat als jij deze nederlaag niet langer hoeft te doorstaan? Hoe zou het voor jou zijn als je wist dat jij binnenkort ook jouw foto's prachtig kunt bewerken? Je stralende foto's aan klanten kunt afleveren? Een consistent portfolio kunt opbouwen en eens echt trots zijn op je foto's? Dat klinkt toch fantastisch! Alleen als jij dit binnenkort al wilt, dan heb jij een shortcut nodig!  

Maar laat deze cursus foto's bewerken nou de perfecte shortcut zijn voor jou!

DAAROM INTRODUCEER IK DE CURSUS FOTO'S BEWERKING IN LIGHTROOM  

Voor deze cursus heb je geen enkele voorkennis over Lightroom nodig. De cursus begint helemaal bij het begin en stap voor stap word je begeleid door het programma. Ook als je al iets verder bent in Lightroom is een frisse start niet verkeerd. De cursus begint bij het leren importeren van je foto's in Lightroom en hoe je deze slim kunt selecteren. Je leert de ontwikkel modus stap voor stap kennen en gebruiken. Je leert hoe je op de juiste manier de belichting kunt aanpassen, hoe je zorgt voor mooie kleuren in je foto's en hoe je werkt met presets. Ook wordt laten zien hoe je snel en efficiënt kunt werken zodat je in een korte tijd al je foto's prachtig kunt bewerken.

Het doel is dat jij na deze cursus je foto's prachtig kunt bewerken en je eigen stijl kunt gaan ontwikkelen!

Even opsommen! Aan het einde van deze cursus weet jij:  

 • Hoe je foto's kunt importeren in Lightroom
 • Hoe je foto's gemakkelijk kunt selecteren
 • Hoe alle functies in de ontwikkel modus werken
 • Hoe je de juiste belichting in je foto's krijgt
 • Hoe je de juiste kleuren in je foto krijgt en hoe je dit kunt manipuleren
 • Hoe je foto's kunt verscherpen en ruis kunt verminderen / verwijderen
 • Hoe je vlekjes en onderwerpen kunt verwijderen
 • Hoe je plaatselijk licht kunt aanbrengen
 • Hoe je met presets werkt en hoe je deze zelf kunt maken
 • ... en nog veel meer

LEVENSLANG TOEGANG voor €144,- (van €169,-)

Welke onderwerpen komen aan bod in deze cursus?

MODULE 1. INTRODUCTIE

Introductie cursus foto's bewerken

MODULE 2. FOTO'S IMPORTEREN

Mappen organisatie
Foto's importeren in Lightroom
Foto's selecteren in Lightroom
Bonus: Photo Mechanic

MODULE 3. ONTWIKKELEN

Introductie ontwikkelen
Standaard
Kleurtintcurve
Hsl / Kleur
Gesplitste tinten
Details
Lenscorrecties en transformatie
Effecten en camerakalibratie
Uitsnijden en rode ogen
Klonen en retoucheren
Filters
Brush

NU met te gekke bonus!!

4 exclusieve video's over trouble editing van ruim 1 uur! t.w.v. €109,-

Leer hoe je een groene gloed verwijderd uit foto's! 

Vind je foto's bewerken die zijn gemaakt met fel tegenlicht lastig? Dan is deze video voor jou!

Leer hoe je grauwe foto's kunt omtoveren naar frisse foto's!

Ik laat je zien hoe je verschillende binnen situaties kunt aanpakken in je bewerking.

Wat cursisten zeggen over de cursus...

"Lieve Jessica, sinds ik jouw cursus heb aangeschaft heb ik zoveel geleerd! Deze cursus foto's bewerken heeft echt mijn ogen geopend. Een hele nieuwe tak in mijn fotografie boom komt tot groei! Wat een nabewerking wel niet voor een foto kan doen. Ik heb leren bewerken, in RAW fotograferen en leer nog zoveel meer doordat je met allerlei effecten je foto anders kan maken. Mijn eigen stijl ontwikkelen komt ook langzaam! Bedankt voor deze kans om mezelf te ontwikkelen!"  

- Jannette Sterk


Voordat ik deze cursus volgde deed ik altijd maar iets in Lightroom. Ik wist niet wat alle knoppen inhielden binnen Lightroom. Waar stond alles nou voor? Inmiddels weet ik dit wel door de cursus die ik heb gevolgd bij jou. Toen ik aan deze cursus begon wilde ik heel graag leren om mijn eigen stijl te creëren in Lightroom. Daarnaast wilde ik weten hoe je bepaalde technieken in Lightroom kon gebruiken. Toen ik deze cursus volgde had ik hier direct een goed gevoel over! Jessica praat erg rustig en legt duidelijk uit. Het was echt prettig om de cursus bij haar te volgen, alles werd netjes stap voor stap behandeld. Het heeft me geholpen nu verder te komen met lightroom(Ik snap er eindelijk wat van) en door deze cursus kan ik nu beter foto’s nabewerken. Het verschil is echt enorm te zien!  

Ik zou de cursus zeker adviseren vooral aan mensen die net als ik altijd maar wat “doen”. Lightroom is zoveel meer! Door deze cursus leer je echt wat elk balkje in lightroom nu inhoud. Je leert hoe je je foto’s het beste kan opslaan en importeren. Je leert ontzettend goed hoe je lightroom het beste kan gebruiken. Ik ben echt heel blij dat ik deze cursus gevolgd heb en zou het iedereen aanraden! Bedankt Jessica !!!

- Rebecca 

Jessica Jongman Photography

Jessica Jongman Photography  

Wat meer over mij! Ik fotografeer al van jongs af aan. Toen ik begon met fotograferen was het puur een hobby en ik heb nooit durven dromen dat ik hier mijn werk van zou kunnen maken. Toch is dit gelukt door mijn skills continue te verbeteren en ben ik nu full time bruidsfotograaf! Na het opzetten van een succesvol fotografiebedrijf begon ik ook andere beginnende fotografen te helpen en ik kwam erachter dat ik dit naast het fotograferen een van de leukste dingen vindt om te doen, andere helpen groeien!  

Je hoeft niet langer gefrustreerd te zijn! 

Dit verhaal kan straks ook JOUW verhaal zijn

"Van deze cursus heb ik zoveel geleerd. De eerste keer dat ik Lightroom opende snapte ik totaal niet wat alle schuifjes deden en hoe die met elkaar in verband stonden. Ik snapte überhaupt niet waarom fotografen zo lovend over dit programma waren en hoe ze prachtige bewerkingen uit dit ingewikkelde programma kregen. Maar naarmate ik verder in de cursus kwam, begonnen elementen op z'n plek te vallen. Door deze cursus leer je niet alleen hoe het programma in elkaar zit, je leert consistentie in je foto's te krijgen en je krijgt een snelle workflow aangeleerd. En vooral de bonus die verstopt zit in deze cursus heeft mij ontzettend geholpen. Wanneer ik deze cursus van Jessica niet had gevolgd, had ik waarschijnlijk het grote Lightroom project opgegeven!"  

- Marinda

LEVENSLANG TOEGANG nu voor slechts €169,- €144,-

IK BEN ER KLAAR VOOR OM MIJN FOTO'S PRACHTIG TE BEWERKEN!
Ga nu aan de slag voor slechts €144,-

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Wat heb ik nodig om deze cursus te volgen? Het enige dat je echt nodig hebt is het programma Adobe Lightroom. Je kunt een abonnement nemen of het eenmalig aanschaffen. Bekijk goed wat voor jou handig is. Je kunt ook een gratis proefversie aanvragen.
 • Moet ik van een bepaalde stijl houden om deze cursus te volgen? Nee hoor! Deze cursus kan je volgen ongeacht van welke stijl jij houdt. In deze cursus leer je het programma Lightroom kennen en leer je hoe alles werkt zodat jij uiteindelijk foto's is jouw stijl kunt bewerken. Bijvoorbeeld licht, donker of juist kleurrijk.
 • Is deze cursus ook fotografen die pas net zijn begonnen met fotograferen? Zeker weten! De cursus is zo ontwikkelt dat iedereen hem kan volgen. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om met deze cursus te beginnen.
 • Hoe lang heb ik de tijd om deze cursus te volgen? Op alle cursussen heb je levenslang toegang. Je kunt dus op elk moment een cursus aanschaffen en deze bekijken wanneer jij tijd hebt en zo vaak als je wilt terugkijken.
 • Kan ik na aanschaf van de cursus direct beginnen? Yes! De cursus wordt direct aan je account toegevoegd zodat je gelijk van start kunt gaan. 
 • Ik heb nog een vraag over de cursus, wie kan ik mailen? Voor vragen kun je mailen naar education@jessicajongman.com Ik sta klaar om jouw vragen over de cursus te beantwoorden. 
IK BEN ER KLAAR VOOR! START DIRECT!

©2018 Jessica Jongman Photography | Mintcourse. All Rights Reserved.